Publicerat 8 maj 2008

Uppdatering fortgår


Skapad av Smultronblommans kennel tor, maj 08, 2008 02:40:55

Vill bara meddela att jag kommit en liten bit med uppdateringen av sidan. Mer kommer!


//Stephan :-)


Publicerat 7 maj 2008

Uppdatering kommer


Skapad av Smultronblommans kennel ons, maj 07, 2008 02:51:50

Hej

Nu har det varit helt stiltje beträffande uppdateringen av hemsidan. Skärpning utlovas och det är jag smiley, inte Helena, som ska ha bassning för att den varit inaktuell alltför länge.

//Stephan smiley


Publicerat 15 september 2007

Nova BIS 4:a


Skapad av Smultronblommans kennel lör, september 15, 2007 21:30:39

Idag har vi varit på en inofficiell utställning i Strängnäs. Nova var jätteduktig och skötte sig superbra, hon blev BIR valp och gick vidare till final. Det var 40 valpar i finalen och efter en mycket spännande utgallring blev Nova BIS 4:a. Hon var så glad och matte Marie-Helene ännu gladare.

Blog Image

Publicerat 25 augusti 2007

Nu har hon kommit


Skapad av Smultronblommans kennel lör, augusti 25, 2007 22:25:11


Blog Image


Idag flyttade lilla Tindra (Upsy Daisy's Amber) hem till oss. Hon är chokladfärgad sobel och föddes den 29 juni. Tindra har funnit sig väl tillrätta bland våra övriga hundar under den första dagen hos oss. Fler rapporter kommer........


Publicerat 21 augusti 2007

Utställning i Norrköping


Skapad av Smultronblommans kennel tis, augusti 21, 2007 18:25:07

I lördags åkte jag, matte och gammelmatte Helena iväg till Norrköping för att jag skulle få delta i min femte utställning. Utställningar är väldigt roliga men det finns en nackdel, man måste gå upp jättetidigt. Redan klockan sex på morgonen knuffade Marie-Helene på mig och sa att vi skulle gå ut. Fattar hon inte att jag vill sova till minst klockan tio?

Till slut kom vi i alla fall fram till utställningen och där var det hundar och människor överallt. Vi fick sitta och vänta jättelänge innan domaren äntligen ropade in oss i ringen. Jag och matte Marie-Helene skötte oss jättebra men trots det räckte det inte riktigt ända fram för att bli bäst i ras (BIR). Men inte var vi ledsna för det. Vi hade fått hederspris och jättefin kritik. Så här skrev domaren om mig: "Bra storlek, utmärkt välbyggd, vackert huvud och uttryck, snygg hals, står bra på sina ben, fult buren svans, alltför högt." Domaren fattatde inte att jag hade svansen högt upp för att jag var så glad över att äntligen få visa upp mig. Senare åkte vi hem efter en väldigt rolig och lyckad dag i Norrköping. Nu ser jag fram emot nästa utställning även om det innebär att jag måste gå upp tidigt igen

Kram på er alla

Hälsar Nova


Publicerat 10 augusti 2007

Leo hälsar


Skapad av Smultronblommans kennel fre, augusti 10, 2007 23:17:56

Det har kommit en hälsning från Leo i Skellefteå. Han trivs jättebra hos familjen Westerlund och sina nya kompisar Eros och Calle.

Blog Image


Blog Image

Publicerat 30 juli 2007

Hälsning från Leo


Skapad av Smultronblommans kennel mån, juli 30, 2007 00:21:11

Det har kommit en hälsning i gästboken från Leo:

Datum: Söndagen den 29 juli 2007, 22:53:51 Namn: Boris,,, Leo Nummer: 22

Hej det gick jättebra att flyga jag sov nästan hela tiden,jag har träffat 2 stora hundar en svart och en gul ,dom är jättesnälla dom har tvättat mej hela kvällen,jag tycker dom ser jätteroliga ut när jag biter dom i läpparna,jag är ganska trött nu och ska nog gå och sova snart hej då.Leo

Publicerat 29 juli 2007

Namnförvirring


Skapad av Smultronblommans kennel sön, juli 29, 2007 22:30:54


Hej

Nu har Leo åkt till Skellefteå. Va????? Leo????? smiley Det var väl Boris som skulle till Skellefteå. Förvirrande!

Nejdå, det är inte så konstigt. När vi kom med Puff aka Boris till Arlanda och träffade nya matte Johanna så hade man bestämt sig för ett nytt namn. Så nu är det Leo som gäller.

Hoppas flygresan gick lika bra som bilresan till Arlanda.


//Familjen Eriksson smiley


Publicerat 29 juli 2007

Hej då!


Skapad av Smultronblommans kennel sön, juli 29, 2007 15:57:37

Nu är jag nyduschad och vi ska hoppa in i bilen och åka till Arlanda för att sedan flyga till Skellefteå. Hoppas vi alla ses någon gång.


Stora kramar från Boris


Publicerat 27 juli 2007

Saknar brorsan


Skapad av Smultronblommans kennel fre, juli 27, 2007 23:23:01

Tjingeling

Jag har lite tråkigt. Zacco är hos sin nya familj och hälsar på fast han ska komma tillbaka hit eftersom hans nya matte och husse ska åka på semester innan han får flytta dit på riktigt. Det känns tomt när inte Zacco är hemma och busar med mig men jag har fått vara ute i huset och lekt med Nova. Hon är så himla schysst som alltid vill låtsasbråka med mig.

Nu är det bara två dagar kvar till att jag ska flytta härifrån. Det känns både tråkigt och roligt. Trist att lämna husse, matte, lillmattarna och de andra hundarna. Kul och spännande att få komma till min nya familj i Norrland. Men det är pirrigt......

Idag har vi varit hos en tant och blivit ID-märkta. Vi har varsitt chip i nacken, fråga mig inte hur det funkar.....

Nä, nu ska jag gå och sova lite. Må så bra!

//Vov vov från Boris


Blog Image

Publicerat 27 juli 2007

Läskig utflykt....


Skapad av Smultronblommans kennel fre, juli 27, 2007 00:07:24

Hej!

Idag har vi varit på en utflykt tillsammans med matte, Ellinore och Emil (som är helgbarn hos husse och matte). Det var lite läskigt......

Först fick vi åka bil för första gången. Vi satt i famnen hos Ellinore och Emil. Vi åkte in till en hunddoktor. Han var jättesnäll men gav oss varsin spruta. Det stacks litegrann men vi blev inte ledsna. Sen klämde han på oss så det kittlade lite. Han tyckte att vi var jättefina och fyllde i något konstigt papper som han gav till matte.

Här hemma är allt som vanligt. Vi busar och leker med varandra och ibland med de stora hundarna. Vi får fortfarande tutta lite på mamma men hon börjar bli ganska irriterad på oss. Tant Zindy morrar också åt oss men Nova är jätterolig att leka med.

Zacco:
"-Matte säger att Boris ska flytta på söndag. Det kommer att bli ensamt utan min älskade brorsa men jag hoppas vi kommer att träffas någon gång i framtiden."

Boris:
"-På söndag ska jag få flyga flygmaskin har matte sagt. Jag vet inte vad det är men det ska tydligen se ut som en jättestor fågel. Sedan ska jag bo hos en ny familj och det känns jättespännande. Men jag kommer sakna brorsan och Nova. Men jag tror att jag får det jättebra i Skellefteå."


Vi älskar er!!


Pussar & Kramar från Boris & Zacco


PS! Glöm inte att kolla på filmerna med oss som husse lagt ut på nätet.


Publicerat 18 juli 2007

Zacco ska det vara


Skapad av Smultronblommans kennel ons, juli 18, 2007 18:40:49

I förra inlägget berättade vi att "Piff", som ska flytta till Familjen Lundgren, har fått ett nytt namn. Tyvärr stavade vi fel igår eftersom den korrekta stavingen ska vara Zacco med Z.

Blog Image

Publicerat 16 juli 2007

Piff blir granne


Skapad av Smultronblommans kennel mån, juli 16, 2007 18:59:00

Igår fick Piff träffa sina blivande ägare. Familjen Lundgren som bor ungefär en kilometer bort har tingat lilla Piff som nu istället ska kallas Sacco.

På dagarna, om det är sol, skuttar "Piff" och "Puff" runt i sin nya utomhushage och på kvällen sover de innomhus. De får fortfarande lite mat av mamma men äter mest uppblött valpfoder, en stor favorit.


Publicerat 11 juli 2007

Puff blir norrlänning

Skapad av Smultronblommans kennel ons, juli 11, 2007 15:05:36

Idag har Puffs nya familj varit och hälsat på. Förresten så ska vi inte kalla honom Puff längre eftersom han ska heta Boris.

Hur som helst så kommer Boris att flytta till Skellefteå den 29 juli. Då ska han få flyga till sin nya familj och det blir nog ett spännande äventyr.

Allt är bra med valparna. Imorgon blir de sex veckor och de äter och växer. De tuttar fortfarande litegrann på mamma men sedan äter de uppblött torrfoder med god aptit fyra gånger per dag.


//Matte


Ny blogg

Jag har valt att byta blogg och har flyttat över inlägg som känns extra kul att spara från den gamla bloggen till den nya.

//Helena

RSS 2.0