Novas kärleksresa

Nova har försökt att para sig med våra tikar här hemma nu i flera dagar. Cayenne har pliktskyldigt ställt upp men ibland gått och gömt sig. Tikarna är med andra ord ganska trötta på Nova.

Så bar det iväg till den tilltänkta kavaljeren Oscar (Singasong) på Isotop´s kennel. Den unga Oscar var måttligt intesserad av Nova, då erbjöds istället Oliver (Isotop´s Sprite) en kärleksstund med Nova. Men inte ens han var intresserad av en sådan snygg tjej, ja okey hon var lite långhårig och hade vardagsfrisyr. Efter lite funderande så fick herre nummer tre sin möjlighet. Han hade stått och tittat på och tydligt visat sin förtjusning. Skalman (Isotop´s Battery) fick till det direkt.

Nu är det bara att vänta och se vad framtiden utvisar.

Hälsning från Nisse


Det kom en hälsning från Nisse (Smultronblommans Pelle). Han har det jättebra i Västerås
och här har han hittat en skön huvudkudde när mattes syster var och hälsade på.


Nisse hänger gärna med på bussfärd i favoritväskan
som han kommer att växa ur så småningom.


Favvobollen!


Trygg med filten.

Hejdå Melker



Nu har Jessies sista valp, Farbror Melker, flyttat till sin nya familj i Bromma utanför Stockholm. Det känns lite extra i hjärtat nu när Melker flyttat eftersom han var kvar hos oss en månad längre än de andra valparna. Vi fick lära känna honom lite bättre och upptäcka vilken fantastisk kille han är. Väldigt mjuk och fin till sättet, lyhörd, lättlärd och naturligtvis ett stort charmtroll som sprider mycket glädje. Han kommer att få det jättebra hos sin nya familj som skaffar sin första hund.

RSS 2.0