Vinter!!!


Vintern känns väldigt envis just nu. Igår morse stod termometern på -24 Brrrr.
På dagarna är det lite mildare men fortfarande väldigt kallt. Jag börjar längta till våren och värmen även om jag älskar härliga vinterdagar med strålande sol.
Nåväl, det är bara att klä på sig och bita ihop. Hundarna måste ju ut och röra på sig.


Vi har en extra busunge under sportlovsveckan. Det är Castor (Smultronblommans Timon) som bor hos oss eftersom hans familj är i alperna och åker skidor.


Kylan biter i kinderna men hundarna verkar inte ha något obehag av att det är så kallt. Det är bara Jessie som hoppar på tre ben ibland.


Nala och Castor kastar sig glatt ut i den djupaste snön för att busa.


Cayenne njuter på sitt sätt.


Det är jätteroligt att ha en lekkompis tycker Nala.


Tänk att vi ska få busa i en hel vecka.


Full fart!


Nala och Castor.


Agilitypremiär

I fredags var Jessie, Tindra och jag i Knivsta och ställde upp i årets första agilitytävling. Vi hade jättekul!


Tindra var superduktig och trots att jag var otydlig och klantade till det lite så gjorde hon helt rätt. Det resulterade i ett felfritt lopp i hoppklassen. Nu är det ju så att Tindra inte är så jättesnabb än så vi fick 4,33 sek i tidfel, och det räckte till en tredje placering. I agiltyklassen så tog Tindra fel väg och blev diskad.


Åh vilket intessant pris, det vill jag kolla närmare på.

Jessie och jag var inte riktigt överens om vilken väg som gällde, så hon blev diskad i båda klasserna när hon tog fel väg. Jag misstänker att det kan bero på en otydlig matte och en tjej med mycket egen vilja. Men hon var lika glad för det.


RSS 2.0