Selma 8 månader


Nu har Selma blivit 8 månader.


En lurvtuss med valppälsen kvar. Hon kommer snart och hälsar på oss och då ska vi passa på att frissera lilla damen. Undrar vad hon säger om det.


Lik mor sin.

Vad är det här för påhitt?


När det är mörkt ute så måste man ha reflexväst på sig säger matte.


Sebastian förstår inte alls poängen utan försöker att på alla sätt och vis att få av sig den.


Om man rullar runt så kanske den konstiga saken försvinner. Men NEJ!
När vi väl kom ut så var allt annat än västen mycket roligare, och vi såg Sebastian jättebra.

Världens gulligaste Sebastian



Nu är dagarna fulla av bus. Efter att syskonen har flyttat till sina nya hem så leker Sebastian med Cayenne, Jessie, Tindra och så Husse och Matte förstås. Rätt var det är så har man små valptänder i hälsenan. Men han är ett riktigt charmtroll.


Hopp och skutt!


Tänk att tomma toarullar kan vara så roliga.


För att inte tala om en box med vin, ja tom alltså.


Efter allt stoj så blir man trött. Och matte och husse sitter framför TV:n, då känner sig Sebbe lite ensam. Men han är så finurlig att han drar ner mattes tröja som hänger på en grind och så kan han somna tryggt.


En sista nattkiss i regn och mörker. Fy sjutton för november, den är bra tråkig.

Hejdå Fille och Phoebe

Nu har Sebastian också fått en alldeles egen matte. Hon var här och pussade på honom igår. Så om tre veckor flyttar han till Västervik.
Phoebe flyttade med mamma Nova till Eskilstuna igår och Marie-Helene rapporterar att det går över förväntan jättebra. Hon har sovit hela natten, ätit bra och och varit duktig och kissat ute ibland och på tidning inne. Asfalten på gatan var lite otäck så hon ville inte gå först, men sedan följde hon efter Nova.
Fille har flyttat till sin nya familj i Enköping idag. Där kommer han att få det jättebra och bli ordentligt ompysslad.
Så nu är Sebastian lite fundersam över att vara ensam kvar här. Han går runt och kollar överallt och vet inte riktigt vad han ska hitta på för bus på egen hand. Men han har ju sällskap av Tindra, Jessie och Cayenne.


En bild på Sebastian som oklippt. Han ser numera ut som en riktig bedlington när han har blivit friserad.
Men kameran är ju som sagt trasig.

Ny layout på bloggen

Nu har vi fått en ny layout och en ny header på bloggen. Det är vår sons flickvän Emelie som fixat det vilket vi tackar jättemycket för. Några finjusteringar återstår innan den är exakt som vi vill ha den, men nu matchar den hemsidan på ett bättre sätt än tidigare.

Hos farbror doktorn

Så var det dags att åka bil igen. Sebastian, Fille och Phoebe var alldeles tysta hela vägen till veterinären. Väl där så blev de besiktigade och fick var sin spruta, men de gjorde inte alls mycket väsen av sig. De var lugna hela tiden. Veterinären tyckte att alla tre var jättefina, och båda pojkarna hade sina testiklar på plats. Besöket avslutades med ett blodprov som skickas för DNA-analys för koppartoxicos. Och nu vill jag lova att det protesterades vilt. Det var inte alls roligt att bli stucken i benet. Nej fy vad ont det gjorde!! Och värst av allt var nog att bli fasthållen av matte.

Efter den lilla utflykten så somnade valparna hemma tryggt på varandra i en liten hög.
Tyvärr så är vår kamera trasig så det blir ingen nytagen bild idag.


RSS 2.0