En chokladpralin


En av Tindras chokladpraliner var och hälsade på oss igår. Det var Chicco (Smultronblommans Dumle) som behövde klippas.


Han var otroligt duktig på trimbordet. Fast det tog lång tid så stod han där tålmodigt och fann sig i allt klippande. 


Chicco blev sååå trött att han nästan somnade.


Men så äntligen var det dags att busa lite med de andra hundarna. Pumba och Nala tyckte att det var jättespännande med en ny bekantskap.


Bästa att inta ryggläge när tant Cayenne kommer.


Ja det blev en härlig lekstund innan det var dags att åka hem.

GOD JUL


Jaha då var det dags för fotografering.


Gruppbild hmmm. Alla ska vara med.


Phoebe vill mest leka.


Från oss alla till er alla en riktigt GOD JUL!


Vinter och bus


Oj vad roligt det är att busa ute i snön! Det är väldigt kallt också så matte säger att vi måste komma in efter bara en kort stund.


Men vi vill busa länge............


......både med tant Jessie.....


...och tant Tindra.


Neeej nu var det dags igen. Matte säger att jag måste bli fin till jul och i fall någon vill att jag ska flytta hem till dem.


Hoppas............
Matte säger att jag är jättefin och gullig. Hon pussar på mig hela dagarna.


Pumba heter jag.


Tant Jessie är snäll, varm och go. Vi får sova hos henne.


Vi har fått en rolig fåtölj att leka med.





Tant Jessie vill också prova den, men hon leker inte så mycket. Hon är rätt så tråkig faktiskt.


Sista kvällen med gänget för Timon


Men vad är det här nu då? Det här har jag varit med om en gång tidigare och det är inte kul. Men matte säger att jag måste bli fin för jag ska flytta till min nya matte.


Burr, jag fryser.


Oj vad länge jag fick stå på bordet och bli klippt, jag somnade nästan.


Men nu vill jag ner och busa!


Men först mat.


Mmm det var gott.


Sedan bus med syrran. I morgon ska jag få träffa min nya kompis som heter Tingeling och min nya familj. Och vet ni, jag ska få heta Castor, fint va?

Nova flyttar hem


Marie-Helene kommer för att hämta hem Nova. Valparna har blivit stora och ska klara sig själva nu. Nova blir så överlycklig när matte kommer att hon måste busa runt i snön.







Vackra, gosiga, underbara, roliga Nova vi saknar dig massor redan.


Hej då!

Hälsning från Norge

Det kom en härlig hälsning från lilla Freia i Oslo (Smultronblommans Geisha).


Hei mamma Tindra og de andre hundene og menneskene!
Her er en liten hilsen fra meg, Freia (eller Geisha som jeg het i begynnelsen av livet mitt)!

Jeg bor med mamma og pappa i en leilighet på Torshov i Oslo og her har jeg mange venner! Både større og mindre enn meg, og eldre og yngre. Hver dag så får jeg leke med de og det syns jeg er kjempegøy! Det er mest gøy å løpe etter de, jeg har ikke så mye valg for jeg klarer ikke å løpe så fort, men da tar jeg bare tak i halen. Er jeg heldig så stopper de så leker vi litt. Har fått en ny kompis, Ask, som er en blue roan cocker på 8 måneder. Han er veldig kul og har like mye pels som meg. Mamma har ikke tatt meg til frisøren enda så jeg ser ut som en liten bamse. De fleste syns jeg er ganske søt men det er alltid masse blader, torner og pinner i pelsen så nå syns jeg jeg trenger å bli klippet. Mamma syns vi kan vente litt, siden det er kjempekaldt i Oslo, rundt minus 10-15 grader og pels er greit å ha. Siden det er kaldt har jeg fått nytt dekken. Det er ikke gøy å ta av og på, da protesterer jeg litt, men glemmer det fort når jeg kommer ut. Da bare løper jeg rundt og rundt.

Ellers så driver mamma og pappa og bygger nytt kjøkken så vi bor hos noen venner av de. Det er gøy for det er flere mennesker å leke med. Hun ene lar meg til og med sloss med tøffelen hennes! Det får jeg ikke lov til hjemme. Også er jeg med mamma på kontoret hver dag, der passer jeg på å hilse på absolutt alle som kommer. Jeg har eget kontor, nesten, hvor jeg sitter og speider ut på gaten på alle som går forbi. Også liker jeg å lete i søppelbøttene for der er det ofte mye spennende, f.eks teposer, sjokolademelk kartonger, rester av baguetter og mye mer! Jeg er veldig glad i mat og gjør alt for en godbit! Jeg har gått på valpekurs og på lydighetskurs, men det var mest gøy å leke med de andre hundene der. Litt har jeg lært da, jeg kan gi 'High Five', ligge, bli, også kommer jeg nesten alltid når mamma og pappa roper, men ikke hvis det er noen andre morsomme hunder der. Da vil jeg heller leke og da hører jeg ingenting.

Når våren kommer og det blir varmt så har jeg lyst til å begynne med spor og agility. Jeg fikk prøve litt slalom-stenger på kurset og det var kjempegøy! Jeg skjønte hva jeg skulle gjøre med en gang, også syns jeg det er kjempegøy å hoppe over og oppå ting. Særlig opp på sofaen selv om jeg vet at jeg bare får lov om mamma har sagt ok. Jeg er nok litt rampete men jeg vet at jeg er kjempesøt så jeg slipper unna med mye.

Jeg har det veldig fint her, jeg koser meg og har mange gode lekekamerater. Helst vil jeg bare leke hele tiden, men jeg må jo passe på kontoret også. Tenk om ikke alle ble hilst på av en liten logrende hund? Det hadde vært litt trist. Så jeg passer på! Mamma og pappa er veldig snille, og jeg får masse masse kos!
Mange store 'krammar' fra Freia!







Nya äventyr


Igår fick vi åka bil för första gången. Vi åkte till veterinären som vände och vred på oss. Sedan fick vi tre stick!!! (blodprov, spruta och chip). Matte sa att vi var jätteduktiga och veterinären tyckte att vi var superfina.


När vi kom hem fick vi mat.


Det var mumsigt.


Sedan var vi jättetrötta, Pumba somnade direkt.


Simba kröp upp bredvid.


På kvällen hjälpte vi matte att stryka och hänga upp två röda tygsaker i fönstret.


Mamma Nova pussar och leker med oss. Det är roligt.






Tant Cayenne är stor och svart men jättesnäll.


Simba nystylad. På lördag är det dags att flytta.

RSS 2.0