Full fart på kursavslutning

Vi hade en träningstävling som avslutning på agilitykursen som Marie-Helene och jag har gått. Det är så roligt på vår kennelklubb här i Strängnäs för att det är många som är aktiva inom agilityn. Både nybörjare och en del som ha tävlat länge. Vi har en härlig stämning och det var många som var med och tävlade.


Marie-Helene körde först med Jessie som börjar bli lite långsam, åldern tar ut sin rätt. Det är lite tråkigt men vi märker på Jessie att hon börjar tappa stinget, hon är inte riktigt lika fokuserad på agility längre. Men hon tycker ju fortfarande att det är kul så hon får hänga med ändå.


Jag fick äran att tävla med Nova. Hon är ju fortfarande orutinerad och lite osäker, men ibland går det med en himla fart och då gäller det att hänga med och visa rätt väg. Roligt hade vi i alla fall även om det blev lite fel.


Sedan var det Phoebes tur att få prova på en hel bana. Denna fantastiska lilla tjej har överraskat oss alla genom att på några få träningar utvecklas med stormsteg. Från att bara ha tränat på slalom och ett hopphinder hemma i trädgården till att få följa med mamma Nova på kurs för att få miljöträning och prova på något hinder, så kan hon på bara några veckor köra en hel agilitybana. Hon tycker att det är såå roligt och är helt orädd, även om vissa hinder är lite kluriga fortfarande. Hon är mycket lyhörd och följsam när Marie-Helene visar vägen. Vad ska det bli av henne tro?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0