Flyttlasset går


I måndags var det dags att pussa hej då på lilla Aya (Noblesse). Hon ska bo i Julita hela sommaren med sin matte i deras sommarstuga.


Igår var det Chicos (Dumles) tur att bli ren inför flytten till sin familj. Det var väl ingen höjdare men han blev desto gladare när två förväntansfulla tjejer och deras mamma kom. Han hängde glatt med på nya äventyr.


Cayenne tycker att det är rätt så skönt att valparna flyttar en efter en. Hon gillar inte att ha de busiga små liven springande runt benen, men hon har hittat ett perfekt ställe att ta till när hon vill vara ifred ute i trädgården, nämligen vårat trädgårdsbord.


Det var även Freias (Geishas) tur att bada igår, usch vad blött!!


Jessie passar på att leka en stund med tjejerna innan Freia ska åka den långa vägen till Oslo.


Jessie har fullt upp med att hjälpa Tindra med lek och barnuppfostran av valparna.


Nu är det bara Vilja (Bounty) kvar hos oss och vi njuter i fulla drag den tid vi får ha henne. Hon har funnit sig väl tillrätta som ensam valp och blir mycket ompysslad av både Tindra, Jessie och oss. Idag har vi rensat ogräs i trädgården det tycker Vilja är jätteroligt, speciellt när hon får tag i en liten grästuva som jag nyss har rensat bort. Det blir ett roligt byte att ha sönder och busa med.


Inneleken förgylldes med en ny leksak som jag flätade av gamla jeans. Superkul!!

Kommentarer
Postat av: Maud Trad Sayyeda

Vad fint ni har skildrat valparnas start i livet. det märks att de har fått en harmonisk start i livet.Chaya är trygg glad, nyfiken och finner sig tillrätta överallt. Nu har vi gjort ett kort besök i stan och det var inga problem med varken trafik eller mycket folk (varav hur många som helst ville hälsa och beundra).Hon är helt ljuvlig och jag bara njuter. Nu är on avmasad och på måndag blir det vaccination.Ha en skön sommar. Hör av mig när det börjar bli dags för trim.

2010-07-01 @ 00:21:04
Postat av: Birgitte Nestande

Helt enig! Freia har lett tilvendt seg å bo i byen, med trikk, buss, brannbil, hunder og barn. Hun er trygg og nyskjerrig på alt! Samt rolig på jobben (heldigvis!) og sover masse. Helt herlig! Vi skal på valpekurs på mandag og vaksineres på tirsdag, det blir spennende! Dere må ha gjort en utrolig flott jobb med valpene! Tusen takk for det! Ha en strålende sommer! Klemmer fra oss i Oslo :)

2010-07-01 @ 09:53:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0