Full fart på agilitykurs

Marie-Helene och Jessie, jag och Nova samt vår granne och vän Ulrika med Zacco (Jessies son) har varit på agilitykurs i Strängnäs. Det var vår lokala kennelklubb som ordnade en tvådagars utbildning men den superduktiga agilityinstruktören Annica Aller från Nynäshamn.


Zacco och Jessie väntar på att de ska få komma ur buren och göra det absolut roligaste de vet.


Jessie och Marie-Helene i full fart över balansen.


Vi tränade bl a på  att få hunden att gå ordentligt på kontaktfälten. Jessie är jätteduktig på det. 



Hej vad det går!!


Marie-Helene och Jessie jobbar jättebra ihop. Marie-Helene är suverän på att visa Jessie rätt väg över hinderna (handling) och Jessie följer henne perfekt.


Ulrika och Zacco har utvecklats otroligt bra tillsammans. Det är roligt att se att det går så bra för dem.


Och så Nova, vilken tjej. Hon har inte kommit så långt som de andra i agilitykarriären, hon är bara grundtränad på hinderna sen har hon ju varit mammaledig. Men oj vad hon växte under de här två dagarna. Det var riktigt rörande att se hur hon utvecklades från att vara lite osäker och behöva pipleksak som motivation till att verkligen ta för sig och tycka att det här med agility är ju jätteroligt!











Bara glada miner trots mycket regn. Vi hade två fantastiskt roliga och lärorika dagar tillsammans. Nu är det bara att fortsätta träningen och försöka ta med sig allt man lärt sig.


Här är några filmer så ni får se oss in action.
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0