Jessie och Tindra på pallen

I lördags så hade vår kennelklubb i Strängnäs ordnat sin första officiella agilitytävling och vi var på plats så klart. Marie-Helene, Jessie, jag och Tindra tävlade i både hopp och agilityklass 1.


Här kör Jessie sitt lopp i agilityklassen. Det går jättebra och de placerar sig på andra plats och får en "pinne" till. Tindra var också klockren i sitt agilitylopp men vi kom lite för nära varandra vid slalomhindret så jag råkade trampa på Tindras tass och vi fick fem fel, men vi gick i mål i alla fall.


Så här glada var Marie-Helene och Jessie på prisutdelningen.


Men bättre skulle det bli. När det var dags för hoppklassen så satsade både Marie-Helene och Jessie för fullt och placerade sig på en andra plats igen. Slagen med 3 hundradelar av en klubbkompis.


Och tro det eller ej, men Tindra var så fantastiskt duktig. Med full fart så tog hon alla hinder på bästa sätt och genomförde sitt första felfria lopp. Vilket resulterade i en tredjeplacering!! Oj vad glada vi blev!!


Och tänk att Tindra och jag också fick stå på prispallen. Vilken lyckad dag!
Jessie knep en "pinne" till i hoppklassen och har nu två "pinnar" i varje klass. Oturligt nog så var det för få startande hundar för att Tindra skulle få en "pinne". Det delades bara ut två "pinnar". Men vi har chansen igen på söndag för då ska vi åka till Frövi och tävla.


Stolta tjejer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0